Granola med hampefrø

Antal: 1 portion

Prøv denne granola med hampefrø ovenpå din skyr eller yoghurt for at få den bedste start på dagen.

Vores granola med hampefrø er det perfekte tilbehør til morgenmaden, da hampefrøene er nærende og mætter godt.

Granolaen indeholder hampefrø, som tilfører noget lækkert knas.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

120 g havregryn, finvalset
2 spsk hørfrø, eller chiafrø
2 spsk sesamfrø
2 spsk solsikkekerner
1 dl ristede hampefrø (eller ½ dl afskallede og  ½ dl ristede hampefrø)
65 g mandler
3 spsk honning
½ dl kokosflager
3 spsk rosiner

SÅDAN GØR DU

Mandler hakkes groft og det hele blandes sammen med frø, kerner og flager. Hæld honning over, bland massen og fordel på bagepladen.

Bages i ovnen ved 150 °C varmluft og rør en gang eller to i løbet af de næste 15-20 minutter, til det er ristet og gyldent.

Lad granolaen køle af og hæld derefter på glas.