Fiskefad

Antal: 4 pers.

Fisk er noget af det lækreste man kan servere til forret for ens gæster. Dette fiskefad er ingen undtagelse! Vi har lavet fadet med torsk, men man kan lige så fint anvende laks eller lignende.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

800 g kogt torsk
4 hårdkogte æg
200 g rejer
friske grønne asparges eller fra glas
eventuelt brøndkarse til pynt

Dressing
3-4 dl cremefraiche
4 spsk tomatketchup
1 spsk HP sauce
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk revet løg
flødeskum pisket af 2 dl fløde

Tilbehør
Flûte

SÅDAN GØR DU

Kog fisken i en lage af 3 dl vand, 1 spsk salt, 1 spsk eddike og 8 peberkorn i cirka 10 minutter. Lad fisken afkøle i lagen i køleskab. Kog æggene i 10 minutter, skyl med koldt vand og læg dem i køleskabet. Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser undtagen flødeskum, som først røres i til sidst. Husk at smage til.

Servering:
Afdryp de kolde fiskestykker og læg dem i et fad med høje kanter. Fordel dressingen ud over fiskestykkerne. Pil æggene og del dem i en æggedeler. Læg skiverne taglagt rundt langs fadets kant. Læg rejerne på indersiden og afslut med de grønne asparges i midten.

Pynt eventuelt med brøndkarse. Servér lune flûtes til.