Den nordjyske virksomhed DAVA Foods spreder ÆGte madglæde på Roskilde Festival

Smagfulde scrambled eggs, godt brød med en sprød krumme og friskbrygget kaffe er indgrebet af en god start på dagen ved DAVA Foods’ bod på Roskilde Festival 2019 – uanset om dagen for gæsten starter kl. 9:00 om morgenen eller kl. 14:00 om eftermiddagen.

Fuldt skrald på og ’kaffekø-kollektiv’

Siden lørdag 29. juni har DAVA Foods været på Roskilde Festival på Camp South, hvor der er blevet serveret morgenmad og kaffe til de mange glade, sultne, kaffetørstige og til tider lettere forblæste festivalgæster.

Gæsterne har taget positivt imod DAVA Foods’ bod og hver dag fra særligt 9:00 til 13:00 har der været lang kø til boden. Mange af gæsterne finder det positivt at spise scrambled eggs til morgenmad, fordi det er et mættende måltid. For nogle gæster har DAVA Foods’ scrambled eggs også været natmad på vejen hjem fra koncert.

Og uanset tidspunktet vil ingen gæster undvære kaffen. Ligegyldigt om det er til at vågne op på eller nyde med en bette Baileys i. Derfor har der til tider været så lange køer på forudbestilt kaffe, som med et smil er blevet til små ”kaffekø-kollektiver”.

Mere end 90 % økologisk

Roskilde Festival kører et princip om, at alle madboder skal tilbyde mad og drikke, der er mere end 90 % økologisk. Derfor var det helt oplagt, at DAVA Foods’ madtilbud bestod af SCRÆGG og en økologisk grovbolle.

SCRÆGG er økologiske scrambled eggs steamet i maskine – helt uden brug af fedtstof, samt potter og pander. Det helt særlige er, at gæsterne selv kan vælge deres favorit smagsvariant at få tilsat i æggemassen. Her er fire spændende smagsvarianter, hvoraf tre er vegetariske. Storsælgerne er en klassisk variant med bacon og en variant med tørrede tomater og ost. De økologiske brød er fra virksomheden Mette Munk A/S.

Roskilde Festival 2019 åbnede ballet lørdag 29. juni og lukker og slukker lørdag 6. juli – DAVA Foods er med helt til slut.

For yderligere information, kontakt:

Ivan Noes
Adm. direktør
Mobil: +45 2333 4833
E-mail: ino@davafoods.com

Jens Madsen
Eksport & Foodservice Direktør
Mobil: +45 2333 4849
E-mail: jma@davafoods.com