DAVA mayonnaise, den gode smag til ethvert måltid

DAVA økologiske mayonnaiser er produceret med de fineste ingredienser: Økologiske æggeblommer fra danske høner og økologisk dansk rapsolie, der er smagsneutral og bl.a. er rig på omega-3 og E-vitamin.
 
10 % æggeblomme og ingen konserveringsmiddel
Mayonnaiserne indeholder hele 10 % økologisk dansk æggeblomme, hvilket er højt. Det høje indhold af æggeblomme giver en mere cremet smag og konsistens, som leder tankerne hen på en gammeldags og ægte mayonnaise – nøjagtig som mormor ville have lavet den. Mayonnaiserne er produceret helt uden konserveringsmiddel og kan opbevares udenfor køl.
 
Vi forhandler mayonnaise i både 175 g glas og 3 kg spande, der passer til alle forbrugssituationer.
Produktbillede

DAVA mayonnaiser er helt specielle

Økologisk mayonnaise

Økologisk mayonnaise med 10 % æggeblomme og ingen konserveringsmiddel

Danske råvarer

Produceret med økologiske danske æggeblommer og økologisk dansk rapsolie

10 % æggeblomme

10 % æggeblomme, som giver en cremet smag og tekstur

Gourmet kvalitet
Gourmet kvalitet, der gør hverdagens måltider lidt lækrere
Rapsolie

Produceret med rapsolie, som er rig på E-vitamin og omega-3

Til dig, der elsker ægte mayo

Hvad er mayonnaise?
Mayonnaise er en emulgeret, kold sauce af æggeblomme, olie og syre, ofte eddike. Mayonnaise stammer oprindeligt fra Frankrig, men er i dag kendt, spist og produceret over hele verden.

Elsker du at spise ægte mayonnaise? Så er vores mayonnaise det helt rigtige valg for dig med sin cremede konsistens og 10 % æggeblomme.

Hvad kan mayonnaise bruges til?
I det salte køkken er der meget få ting, hvor mayonnaise ikke sætter prikken over I'et, hvis du spørger os! Mayonnaise kan nemlig anvendes til en række retter. Det kan være som fyld til smørrebrød - eksempelvis æggemaden med et lag mayonnaise og friskpillede rejer. 

Mayonnaise er også brugbart til at lave salatdressinger til f.eks. kartoffelsalat og æggesalat. Mayonnaise er også ofte anvendt som base til andre saucer som remoulade og sauce tartare.

Endeligt passer mayonnaise også perfekt til at smørre burgerboller og sandwichbrød med, og det er en klassiker at servere til pomfritter.

Billede af mayonnaise
Billede af chili-mayo

Til dig, der kan li' det stærkt

Hvad er chili-mayo?
Chili-mayo er mayonnaise krydret med chili. Vore chili-mayo er krydret med røget chili, chipotle og chilisovs, som giver mayonnaisen dens stærke smag.

Er du vild med stærk mad og mayonnaise? Så er vores chili-mayo nok det helt rigtige valg til dig!

Hvad kan chili-mayo bruges til?
Chili-mayo er letanvendelig og kan bruges til en række retter. Den er bl.a. velegnet til burgere og sandwich, eksempelvis til at smøre med eller som dip til pomfritterne på siden af burgeren. Chili-mayo egner sig perfekt til at servere med både klassiske kartoffelpomfritter eller med søde kartoffelfritter. 

DAVA chili-mayo er også velegnet til sushi, som topping til Alaska rolls, eller den kan blive anvendt til friturestegte tigerrejer og forårsruller o. lign. 

Chili-mayoen fungerer også glimrende som dip sammen med snacks som sprøde grøntsager eller med kiks og chips.

Til dig, der elsker hvidløg

Hvad er aioli?
Aioli er en emulgeret sauce med hvidløg - en variant af mayonnaise. Aioli stammer fra middelhavskøkkenet omkring Spanien og Frankrig, men er i dag solgt og anvendt i store dele af verden. 

Elsker du mayonnaise og hvidløg? Så er aioli et sikkert valg til dig!

Hvad kan aioli bruges til?
Spørgsmålet er snarere, hvad kan aioli ikke bruges til! Aioli kan anvendes til en række retter. Et traditionelt valg er som dip til tapas - det kunne være til den spanske kartoffelæggekage tortilla de patatas, pinchos eller spanske kødboller i mandel og tomatsovs, albondigas. 

En anden klassisk servering er moules frites, muslinger i hvidvin serveret med pomfritter og aioli. 

Aioli kan også anvendes som en velsmagende dip til snacks såsom sprøde, friske grøntsager eller knækbrød og kiks, eller sammen med pomfritter. Endeligt kan aioli bruges til at smøre burgerboller og sandwiches med.

Produktbillede