![](/Files/Images/placeholder.gif)
Daim Kage
Antal: 10 pers.
Elsker du den kendte daim chokolade? Så vil du med garanti elske denne kage!
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fKage+banner+billede+-+cake+banner+image%2fdaimkage.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fKage+banner+billede+-+cake+banner+image%2fdaimkage.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
Dej
8 æggehvider
3 dl sukker
3 dl brun farin
8 dl Rice crispies
Fyld
3½ dl fløde
1 Daim bar - knust el. kugler
Pynt
Overtrækschokolade
SÅDAN GØR DU
Dej
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og farin, pisk yderligere 5 min. inden Rice crispies vendes i.
Fordel dejen på smurt bagepapir på 2 bageplader og bag dem midt i ovnen i varmluftsovn - ca. 20 min. ved 130° C - og efterfølgende 40 min. ved 100° C
Pynt
Læg de 2 afkølede bunde sammen med flødeskum og Daim chokolade. Streg smeltet chokolade henover den øverste bund. Sæt kagen på køl i et par timer før servering.
Tip!
Bundene kan sagtens bages dagen før.