Chokolademuffins

Antal: 12 stk.

Lækre og luftige chokolademuffins med chokoladestykker.

Det særlige ved vores opskrift på chokolademuffins er, at de indeholder DAVA whitePRO æggehvider og hampemel - og så er de uden sukker, men i stedet med sødemiddel.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

125 g alm. eller vegansk smør
75 ml vand
200 g Sukrin
1,5 dl DAVA® whitePRO™
2 spsk vaniljepasta
40 g DAVA® hampemel
100 g hvedemel
50 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade 70 %, hakket
Kakaopulver til drys

SÅDAN GØR DU

Lun smør og vand sammen i en gryde, indtil smørret er smeltet.
 
Pisk Sukrin og æggehvider let sammen. Tilsæt vaniljepasta.
 
Sigt hampemel, hvedemel, kakao og bagepulver sammen.
 
Vend melblandingen i æggehvidemassen og rør det sammen til en ensartet dej. Rør smørvandet i dejen og rør dejen helt glat.
 
Hæld dejen i muffinforme og tryk et stykke chokolade ned i hver muffin. Bag ved 170 °C i ca. 20 minutter.
 
Drys med kakao inden servering.