CARBONARA PANDEKAGER

Antal: 4 personer

Pandekager og carbonara er to enestående retter, men sammen kan de noget helt unikt. Sprød bacon, bløde pandekager og cremet æg og fløde. Mums! 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Pandekager
2 DAVA æg
2 dl kærnemælk
1 spsk olie
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
½ tsk salt
olie til stegning

Fyld
Timianfløde
1 pk bacon/parmaskinke i strimler
1½ dl fløde 9%
2 økologiske æggeblommer
citronsaft
timian
krydderurter, hakkede
salt og peber

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til konsistensen er cremet og lad dejen trække lidt. Bag dejen gylden på en slip-let pande i lidt olie.

Rist bacon/parmaskinke på en varm pande. Tilsæt fløde og kog ind til en cremet konsistens.

Tilsæt æggeblomme, citronsaft og timian.

Servér pandekagerne med bacon, timianfløde og lidt ekstra krydderurter