Bananpandekager

Antal: 2 personer/6 pandekager

Har du et par bananer, der er ved at være overmodne? Så lad være med at smide dem ud, men brug dem i stedet til bananpandekager.

Bananpandekager er svampede og lækre, og de er uhyre lette at lave og kræver meget få ingredienser. Det er et hit for både store og små i familien.

Vores opskrift på bananpandekager er sukkerfri på nær 1 tsk vaniljesukker, fordi med bananer, der er overmodne - måske næsten brune - bliver pandekagerne dejligt søde i sig selv. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 moden banan
2 DAVA æg
½ tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vanilje
Fedtstof til stegning, evt. margarine eller smør

SÅDAN GØR DU

Mos bananen med en gaffel. Pisk æg og bagepulver i banan-massen. Tilsæt ca. 1 tsk kanel og 1 tsk vaniljesukker. 

Steg seks pandekager i margarine eller smør i en blinispande.

Nyd pandekagerne med dit yndlingstopping.

Tip!
Topping til pandekagerne kunne være cremefraiche eller skyr sødet med 1 tsk vaniljesukker, samt bær og nødder. Er du i det meget søde hjørne, smager bananpandekagerne fortrinligt med et lagt hasselnøddecreme (f.eks. Nutella), frysetørrede jordbær og mandler. Mums!

Se video vejledningen til denne opskrift