Æggesalat "to go"

Skal du ud i det blå? Så er denne lækre æggesalat to go et skønt alternativ til junkfood. Tilføj alt det du elsker og bliv klar til nye oplevelser!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

4 økologiske æg
½ bdt dild
½ agurk
1 tsk hybenpulver 
1 drueagurk 
1 spsk lage fra drueagurk
salt og peber
100 g hvidkål
100 g rugkerner
rugbrødsrasp

SÅDAN GØR DU

Kog æg i 7 minutter, pil og del dem i både. Skyl og hak dild. Del agurkerne i kvarte og hak dem i tern. Pisk hybenpulver, dild og lage fra de syltede agurker sammen i en skål. Vend æg og agurk i massen. Smag til med salt og peber. 

Kog rugkerner som anvist på pakken, og skær hvidkål i meget tynde strimler. Vend kål og kerner i æggemassen. Rist lidt rugbrød til rasp i ovnen, og drys det henover æggesalaten. Brug fantasien og pimp salaten med oliven eller lige det, du ønsker.

 

Udviklet af Claus Holm for DAVA.