![](/Files/Images/placeholder.gif)
Æggesalat på fuldkornsbrød
Antal: 4 pers.
En god æggesalat er altid en kærkommen gæst på et veldækket bord – prøv på en sprød skive groft brød.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fMorgenmad+og+brunch%2fBannerbillede%2fAeggesalat_paa_fuldkornsbr%c3%b8d.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fMorgenmad+og+brunch%2fBannerbillede%2fAeggesalat_paa_fuldkornsbr%c3%b8d.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
Mayonnaisedressing
2 spsk mayonnaise (light)
4 spsk syrnet fløde 9%
2 tsk karry
1 bk karse, hakket
Salt og peber
Fyld
4 tomater
4 DAVA æg, hårdkogte
1 mango, i tern
1 æble, i både
8 radiser, i skiver
fuldkornsbrød
1 bk karse
SÅDAN GØR DU
Rør mayonnaisedressingen sammen.
Halvér tomaterne, fjern kernerne med en teske og skær dem i tynde strimler.
Vend tomaterne i dressingen sammen med æg, mango, æbler og radiser.
Fordel fyldet på brødet med masser af karse.