Æggecups med bacon og spinat

Antal: 6 stk.

Disse æggecups er lette at lave og helt fantastiske at have med i madpakken.

Opskriften er venligst udlånt og udviklet af Danske Æg.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

2-3 fladbrød, pitabrød eller tortilla
1 spsk olivenolie eller smør 
125 g bacon 
6 DAVA æg 
1 pk babyspinat
Salt og peber 
3 spsk revet parmesan 

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på 200 °C.

Udstik brødene i 6 cirkler på en diameter på ca. 8-10 cm, passende til den form, der  skal bruges (vi anbefaler metal muffinforme eller ramekiner).

Pensl cirklerne med olivenolie eller smør dem med smør. 

Fold dem ned i muffinforme. 

Skær bacon i små tern. Varm en pande ved god varme og rist bacontern, til de er gyldne og sprøde. 

Tilsæt babyspinat og lad den falde sammen. Smag til med salt og peber. 

Slå et æg ud i hver ”cup”. 

Fordel fyldet oven på ægget i formene. Drys med revet parmesan. 

Bag dem gyldne i 10-12 minutter.