Vagtelæg

Vagtelæg er en lille eksklusiv delikatesse i mange lande i Europa, Asien og Nordamerika. Æggene kan anvendes i en række retter - lige fra det klassiske franske køkken til street food i f.eks. Asien. 
 

Vagtelæg kan anvendes på samme måde som hønseæg - kogt, stegt og pocheret. En klassisk ret med vagtelæg er kanapéer. Vagtelæg anvendes ofte også til raclette og anden social dining. De er ligeledes perfekt som fingermad og kan anvendes som snack grundet dets lille størrelse. Vagtelæg er ligeledes velegnet til tapas og er perfekt som fyld i salaten.
 

Anbefalet kogetid for vagtelæg
Grundet deres lille størrelse kræver vagtelæg mindre tilberedning end hønseæg.
 
 
Blødkogt: 2 minutter
Smilende: 3 minutter
Hårdkogte: 4 minutter
Stemnings - 2/2
9700965 - DAVA vagtelæg 12 stk.

DAVA vagtelæg 12 stk.

Varenr. 9700965