Sandwich med æg og rejer

Antal: 1 pers.

Selvom denne sandwich har mange år på bagen og er næsten lige så ikonisk som en klassisk kylling-bacon sandwich, bliver man aldrig træt af en sandwich med æg og rejer.

Forkæl dig selv og brug nogle lækre råvarer - enten køb et godt bager-flüte eller bag brød selv, køb friske rejer ved fiskemanden og lav f.eks. selv aioli og smør brødet med, eller prøv én af vores økologiske mayonnaiser.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

½ flüte eller ciabatta (eller hvilket brød du nu foretrækker)
2 DAVA æg
Rejer efter behov
Mayonnaise til at smøre brødet med
3 skiver crisp salat
Eventuelt tomater og agurker

 

SÅDAN GØR DU

Kog æggene - se vores guide til vejledende kogetider - og lad dem køle helt ned.

Skær brødet over i halv og smør det med mayonnaise på begge sider. 

Skyl salaten og rev den i grove stykker. Læg salaten på nederste halvdel af brødet.

Del æggene og læg dem ovenpå salaten.

Fyld på med rejer efter behov.

Læg øverste del af brødet ovenpå. Velbekomme.