Salat med vagtelæg

Antal: 4 personer

Prøv vores lette og friske salat med vagtelæg.

Salaten er perfekt som et kødfrit måltid til enten frokost eller aftensmad. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

12 DAVA vagtelæg
1 bundt asparges broccoli
1 frisee salat
1 feld salat
2 spsk sesamfrø
2 spsk chia frø
30 g pinjekerner
1 glas ørredrogn

 

SÅDAN GØR DU

Skyl de to slags salat. Lad dryppe af eller slyng i en salatslynge.

Bring en gryde vand i kog. Læg æggene i og kog i 3 minutter.

Hæld vandet fra æggene og køl dem ned i en skål med koldt vand.

Skær broccoli ud i buketter. Kog broccolibuketterne i et minut. Hæld buketterne op i et dørslag og lad dampe af.  

Pil æggene og skær dem i halve.

Hak pinjekerner.

Læg de to slags salat op i en skål. Læg broccolibuketterne, ørredrognen og vagtelæggene ovenpå. Drys til sidst med sesamfrø, chiafrø og pinjekerner.

Tip!

Tilføj varmrøget laks og feta for at gøre salaten endnu mere lækker.