Petite salade med egg bites

Antal: 2 pers.

"Keep it simple" er mantraet for denne enkle og elegante forret med grøn salat, spiselige blomster, sprøde croutoner og DAVA egg bites. Den er let at lave, yndig at kigge på og yderst velsmagende i al sin enkelhed.

Salaten er vegetarisk, da der er anvendt egg bites med oliven, tomat og basilikum. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

4 DAVA egg bites - oliven, tomat & basilikum
150 g salat
Spiselige blomster
Croutoner*

SÅDAN GØR DU

Start med at lune egg bites. Steg dem ved 230°C alm. ovn/200°C varmluft i ca. 12 min.
 
Skyl salaten og anret den på de respektive tallerkener. Pynt med små spiselige blomster -3-4 stykker pr. tallerken. Anret croutonerne pænt på tallerkenen.
 
Når egg bites er klar, læg dem pænt på siden og servér. Bon appétit!
 
Tip!*
Croutoner kan købes i mange afskygninger, men kan også nemt laves selv. Du skal blot bruge et stykke brød - eksempelvis gammelt toastbrød - dele det i skiver (eksempelvis i trekanter som vist på billedet) og vende det i olivenolie, salt og peber og eventuelt presset hvidløg. Steg dem på en pande under omrøring i et par minutter til, at de er sprøde.