Pasta med pesto

Pasta med pesto er efterhånden, hvad vi vil kalde en 'moderne klassiker' - også gør den sig helt perfekt uden kød.

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

 
350 g spaghetti
1 dl pastavand
4 æg
120 g frisk grøn pesto
100 g ærter
1 dl revet parmesanost
0,5 dl pistacienødder
Friskkværnet sort peber

SÅDAN GØR DU

Kog spaghettien i letsaltet vand. Når de har kogt, hæld vandet fra - bortset fra 1 dl vand. Bland æg, pesto og ærter på en pande ved svag varme. Fjern panden fra blusset og tilsæt den kogte spaghetti. Rør rundt og tilsæt parmesan ost, pistacienødder og peber. Tilsæt 1 dl pastavand, hvis du ønsker en mere cremet pasta. 
 
Tip!
Du kan sagtens anvende frosne ærter til retten - bare sørg for, at de er optøede, når du skal til at anvende dem.