No Chicken cæsarsalat

Antal: 2 pers.

Er du også et af de menneske, som bare ELSKER cæsarsalat? 🥗 Så er vi helt på bølgelængde med dig!

Vi har lavet en vegetarisk udgave med DAVA No Chicken ❌🐥🌱 Så uanset om du primært spiser vegetarisk eller bare har lyst til en kødfri dag - eller måske får gæster på besøg, der foretrækker vegetarisk kost - så kan du med No Chicken få en sprød, vegetarisk cæsarsalat.

Og bare rolig... Selvom ansjoserne er væk i dressingen, så er vi ikke gået ned på parmesan 🧀

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Dressing 
2 fed hvidløg, knust
2 DAVA æggeblommer
0,5 citron, saften herfra
1-2 tsk dijonsennep
1,5 dl DAVA rapsolie
2 spsk parmesan, fintrevet
Salt og peber
 
Salat
1 ps DAVA No Chicken
6-8 skiver daggammelt baguette, tyndskåret 
DAVA rapsolie
Salt
1 hoved romainesalat, skyllet
30 g parmesan, groftrevet

SÅDAN GØR DU

Dressing
Pisk knust hvidløg, æggeblommer, citronsaft og dijonsennep sammen i en skål. Tilsæt langsomt rapsolien under konstant omrøring – konsistensen skal være lind og cremet. Er dressingen for tyk, kan der tilføjes ekstra rapsolie.
 
Pisk parmesan godt rundt i dressingen. Smag til med salt og peber.
 
Lad din dressing trække smag i 30 minutter, inden den anvendes. I mellemtiden tilberedes salaten.
 
Salat
Tilbered No Chicken efter posens anvisninger – vent med at stege dem. 
Tænd ovnen på 160 °C alm. ovnluft. Læg de tynde skiver af baguette på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp dem med en smule rapsolie samt salt og rist dem sprøde og gyldne i ovnen i 10-12 minutter. Lad skiverne køle helt af, inden de anvendes i salaten. 
 
Mens baguetteskiverne er i ovnen, steg da No Chicken-stykkerne på panden. Lad dem køle let, inden de anvendes i salaten.
 
Snit eller riv salaten i passende mundrette stykker. Kom salatstykkerne i en skål og vend nænsomt dressing, No Chicken-stykker og parmesan sammen med. Smag til med salt og peber.
 
Top med det sprøde brød og server salaten med det samme.
 
Tip!
Ønsker du lidt mere crunch i salaten, så kan du anvende rester af rugbrød i stedet for baguette. Rugbrødet kan skæres i tern og ristes i olie på panden.