Beskidte æg i sennepsdressing

Antal: 4 pers.

Denne forret er ikke bestemt kendt for sit flotte udseende, men for at være karakteristisk og unik. Sennepsdressingen er baseret på skyr, som er et frisk element, der står godt til de kogte æg.

God fornøjelse!

 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

4 DAVA æg str. S
1 spsk hasselnødder
1 dl skyr
1 spsk dijonsennep
1 spsk røget paprika
1 tsk tomatsalt
Peber
1 tsk maltsalt (3 spsk salt og 1 spsk maltpulver)
En håndfuld friskplukkede urter

SÅDAN GØR DU

Hak og rist hasselnødderne. Pisk skyr, sennep og nødder sammen.
 
Smag blandingen til med paprika, tomatsalt, peber og ganske lidt af maltsaltet. Denne creme kalder vi ’jorden’.
 
Kog æggene som smilende, køl dem af, og pil og rul dem i maltsalt.
 
Del æggene, og sæt dem i ’jorden’. Drys urterne henover.