Vision og Værdier

Vores vision

DAVA Foods vil være den mest værdiskabende samarbejdspartner inden for vores varekategori i Nord- og Vesteuropa. 

 
Den rå konkurrencekraft er essentiel. At skabe merværdi til hele værdikæden er det, vi brænder for.  
 
DAVA Foods leverer halvdelen af de friske skalæg, der bliver forbrugt i Danmark og en fjerdedel af de æg, der anvendes i Sverige. En position, der er opnået gennem benhård effektivisering, fokus på opgaven og ved at udfordre kategorien til gavn for hele værdikæden.
 
Vores målsætning er at vækste yderligere de kommende år både gennem nye akkvisitioner, eksport og via organisk vækst på eksisterende markeder. Væksten skal understøttes af øget fokus på innovation, produktudvikling og markedsføring. 

 

Vores værdier

Værdi: innovation

Innovation

DAVA Foods vil gennem innovative løsninger være med til at udvikle og løfte kategorien. Et æg er i sig selv generisk, og traditionelt er det svært at differentiere sig i forhold til andre udbydere. Vores styrke ligger i vores evne til at se nye muligheder og vores måde at formidle vores produkter på. Vi skaber merværdi gennem produktudvikling, innovation og markedsføring. Som markedsleder i Skandinavien har vi den nødvendige styrke til at virkeliggøre vores egne idéer og vores kunders ønsker.

 

Værdi: gennemsigtighed

Gennemsigtighed

Vi er åbne omkring vores procedurer, forretningsgrundlag og fødevaresikkerhed.

Værdi: ærlighed og troværdighed

Ærlighed og troværdighed

Vi lægger vægt på ærlighed og troværdighed med en ærlig og tillidsskabende dialog, altid med fokus på opgaven.

Værdi: fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed

Vores forretningsgrundlag er baseret på høj fødevaresikkerhed og kvalitet gennem hele værdikæden. Vi er åbne og ærlige i vores kommunikation, og i den måde vi arbejder på.

DAVA Foods er IFS certificeret.