Analytisk Supply Chain Trainee med ambitioner for fremtiden

DAVA Foods søger en engageret og arbejdsom Trainee med stor interesse for hele vores Supply Chain.​

DAVA Foods er nordens største leverandør af friske skalæg og pasteuriserede æggeprodukter – bare for at nævne lidt. Vi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Estland, og vi er omkring 330 medarbejdere på koncernniveau, hvor vi sammen håndterer mere end 2 mia. æg om året. Vi er en innovativ virksomhed i vækst med store ambitioner for fremtiden. Vi skal levere morgendagens klimavenlige produkter, og vi skal lave nye spændende produkter til vegetarer. Vi vil lancere og udvikle nye convenience-produkter til den travle befolkning.

Som Supply Chain Trainee hos DAVA Foods Denmark A/S bliver du en vigtig del af vores drift, hvor der er aktivitet alle døgnets timer - alle årets dage - og du skal derfor forvente, at der bliver fart over feltet i din dagligdag. Du vil gennem dit 2-årige traineeforløb blive introduceret for alle aspekter af vores Supply Chain, som indebærer alt fra, at æggene bliver afhentet hos vores producenter til at vores skalægsprodukter eller flydende æggeprodukter er leveret hos kunden. Det er vores forventning, at du efter endt traineeforløb har opnået indblik og kompetencer i alle aspekter af vores Supply Chain, og du vil derfor indgå i et struktureret 2-årigt forløb, hvor du vil komme rundt i alle relevante afdelinger.

Du vil gennem dit traineeforløb få indblik i en lang række arbejdsprocesser og opgaver, som relaterer sig til vores Supply Chain afdelinger, herunder vores produktionsflow, ordrehåndtering, emballagebestillinger, kontrol af lageroptællingen, booking af transporter og meget mere.

Ud over de daglige opgaver, vil du også på sigt blive ansvarlig for en række projekter, som vil have fokus på optimering af arbejdsgange eller nye IT-implementeringer, som vil ske i samarbejde med øvrige relevante interessenter i vores organisation. Der vil for den rette kandidat være stor mulighed for at påvirke karakteren af disse projekter.

Din faglige profil

Vi forestiller os, at du er nyuddannet med en relevant videregående uddannelse på minimum professionsbachelor niveau med fokus på enten Supply Chain eller af økonomisk karakter. Det er afgørende, at du har en god kommerciel forståelse, og at det driver din ageren og dine beslutninger i dagligdagen.

Du har generelt en god forståelse for IT, og du har gennem din studietid og/eller fritid tilegnet dig stærke kompetencer i MS Excel. Du er skarp til at formulere dig skriftligt på både dansk og engelsk.

Som person er du ukompliceret og empatisk. Du er nysgerrig og har øje for optimeringer. Du arbejder struktureret med opgaver og projekter, og du trives særligt godt med arbejde, som kræver dybdegående analyse af større datamængder og efterfølgende konkret fremlæggelse. Du er udadvendt og positiv og sætter en ære i altid at give kolleger og samarbejdspartnere den bedst mulige support.

Fremtiden hos DAVA Foods

DAVA Foods’ vækst betyder, at vi i fremtiden vil have brug for dygtige og engagerede medarbejdere, som forstår vores forretning og vores arbejdsgange, og der vil derfor med stor sandsynlighed være gode muligheder for videre ansættelse, udvikling og avancement i vores organisation, når du har gennemført dit traineeforløb og fået indsigt i vores Supply Chain.

Det er vigtigt for DAVA Foods, at vi har et godt arbejdsmiljø og en stærk arbejdskultur, hvor vi fastholder og motivere vores dygtige medarbejdere. Dette sker via en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet, og hvor alle medarbejdere har mulighed for at bidrage med gode ideer og forslag til forbedringer. Vi forsøger at afholde forskellige virksomhedsarrangementet, som giver mulighed for, at man lærer sine kolleger at kende på tværs af afdelinger og arbejdsområder.

Vil du være med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Ramstad på kra@davafoods.com eller på telefon +45 2632 0890.

Samtaler afholdes løbende, og rekrutteringsprocessen slutter så snart, at den rigtige kandidat er fundet.
Der er tale om en nyoprettet stilling. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
 

 SØG JOBBET