Scrambled No Egg

Antal: 2 pers.

Scrambled No Egg er ligesom scrambled eggs - bare i en plantebaseret udgave, hvor der anvendes No Egg i stedet for æg  

En flaske No Egg passer med, at to personer kan få et dejligt morgenmåltid eller brunch med scrambled no egg og tilbehør, det kunne f.eks. være koldhævede hampeboller og chiagrød.

HUSK! Når scrambler No Egg, skal det have høj varme og være under konstant omrøring i ca. 4 minutter.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Rapsolie, til stegning
230 g No Egg
Salt og peber, evt. kala namak

SÅDAN GØR DU

Varm en pande op til høj varme og tilsæt en smule rapsolie.

Ryst No Egg rigtig godt. Åben flasken og kom indholdet på panden. Tilsæt salt og peber.

Tilbered No Egg under konstant omrøring i ca. 4 minutter. Det er naturligt, at massen er lidt "klæbrig" i starten. Den bliver løbende fast i konsistensen og deler sig i små stykker. 

Hvis stykkerne begynder at blive for mørke, så skru ned på middelvarme, men ikke på lav varme - så risikerer du, at stykkerne forbliver klæbrige. 

Servér dine scrambled no egg. 

Tip!
Hvis du ønsker en stærkere æggesmag, kan du tilsætte kala namak (sort salt), da det er svovlholdigt salt.