Røræg med krydderurter

Prøv denne ret for en nyfortolkning af den klassiske morgenmadsret - røræg. Her har vi tilføjet krydderurter og bresaola.

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

4 æg
2 spsk mælk
salt og peber
1 tsk Thai Lemon
smør
4 skiver rugbrød
1 tsk maltsalt (3 spsk salt og 1 spsk maltpulver)
lidt blandede salater og urter
4 skiver bresaolaskinke
1 spsk akaciehonning
1 spsk grøntsagssalt

SÅDAN GØR DU

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med mælk, salt og peber i ca. et minut. Krydr evt. med Thai Lemon. Sæt en gryde over, kom lidt smør i og lav røræg ved medium varme.

Skær rugbrødet ud i tern på 2 x 2 cm. Rist de små tern på en tør pande i et par minutter, til de begynder at dufte. Læg dem i et fad, og drys med salt.

Pluk og skyl salater og urter. Læg bresaola med akaciehonning på et fad, herpå røræg samt salat rundt om og på toppen. Pynt med friske krydderurter og croutoner, og krydr med grøntsagssalt.