Røget skinke med spejlæg

Sprøde bønner, saftig østershat og saltet skinke oven på et perfekt stegt spejlæg - mums!

 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

1 bk østershatte, i strimler
100 g grønne bønner
60 g ost, revet
1 bt purløg
1 pk serranoskinke
4 æg
salt og peber
olie til stegning
frisk chili, snittet eller tørret i flager
salvie

SÅDAN GØR DU

Sautér østershatte og bønner ved svag varme på en pande i lidt olie med salt og peber. Når østershatte og bønner er møre, fordeles blandingen med ost og purløg på skinkeskiverne.

Rul skinken sammen om fyldet og lun dem i ovnen cirka 10 minutter ved 170 °C, mens æggene spejles ved jævn varme på en slip-let pande. 

Servér spejlæggene med skinkerullerne, drysset med chili og evt. lidt salat.