Panna cotta med ananas

Er du vild med klassisk panna cotta kommer du til at elske den her version med ananas. Frisk og med en smagsfornøjelse uden lige.

 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

2½ dl mælk
2½ dl fløde 
60 g sukker
1 vaniljestang
3 bld husblas
1 stk mini ananas
1 spsk sirup

SÅDAN GØR DU

Husblas lægges i blød i koldt vand 3-4 minutter.

Mælk, fløde, vaniljekorn og sukker varmes langsomt op i en gryde til sukkeret er opløst. Husblas trykkes fri for væde og kommes i mælkeblandingen, rør til den er opløst.

Blandingen sigtes direkte i 4 små skåle eller glas. Stilles på køl cirka 4-5 timer.

Ananassen skrælles og stokken fjernes. Skær den i små tern og vend dem i sirup. Anret med en top af ananastern i hver portion.