Pandekage med spinat og gedeost

Vil du spise flere grøntsager? Så er denne pandekage en måde at gøre lige netop det! Rig på grønt, ost og æg, nam!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

200 g mel
3 æg
4 dl mælk
3 spsk øl
1 spsk friskhakket persille
1 spsk friskhakket dild
1 spsk fintklippet frisk purløg
50 g babyspinat
salt
peber

Fyld:
250 g feta i tern
3 forårsløg
3 tomater
salt
peber

SÅDAN GØR DU

Kog spinatblade op i 2 minutter, afdryp i sigte og hak dem groft.

Rør mel til en glat konsistens sammen med æg, mælk og øl. Tilsæt krydderurterne og spinat sammen med salt og peber. Lad dejen hvile i 15 minutter og bag pandekagerne ved middel varme.

Snit forårsløgene fint, fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i små tern.

Servering:
Servér pandekagerne med feta, forårsløg og tomater.