Pandekager med æg og mango

kan bruges til både brunch, frokost eller madpakken - mættende og lækre!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Pandekager
2 økologiske æg
2 dl kærnemælk
1 spsk olie
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
1/2 tsk salt
1/2 ds majs
olie til stegning

Mayonnaisedressing
2 spsk mayonnaise (light)
2 dl græsk yoghurt
2 tsk karry
salt og peber

Fyld
6 økologiske æg, hårdkogte
1/4 icebergsalat, finthakket
1 mango, i fine tern
1 bk karse

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt det sidste mælk til passende konsistens og lad dejen trække lidt. Bag dejen gylden på en slip-let pande i lidt olie.

Rør mayonnaisedressingen sammen. Del æggene to gange på en æggedeler eller hak dem, og vend dem sammen med det øvrige fyld og dressingen. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem stramt omkring fyldet.

Anret pandekagerne i mindre stykker.