
Middelhavsinspireret pasta i ovn
Antal: 4 personer
Luk øjnene og drøm dig til ned til Middelhavets kyster med denne middelhavsinspirerede pasta. Der er friske cherrytomater, soltørrede tomater, feta og squash og ikke mindst pasta.
Modsat mange pastaretter er denne bagt i ovnen, hvilket vi selv synes giver retten prikken over I'et.
Velbekomme!


DU SKAL BRUGE
Fyld
400 g pasta
1 squash i strimler
1 dl soltørrede tomater
150 g fetaost
8 cherrytomater
1,5 tsk salt
1 tsk tørret timian
Friskkværnet peber
Æggemasse
3 DAVA æg
1 l mælk
SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i saltet vand til, at den er al dente. Hæld vandet fra og læg pastaen i et ildfast fad eller gryde.
Snit squashen og de soltørrede tomater i strimler. Skær fetaen ud i tern. Bland disse i pastaen.
Klæk tre æg og pisk dem med mælken. Hæld æggemassen udover pastaen og fyldet. Læg en klase med cherrytomater, ca. otte styk, på toppen. Bag retten ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Tip!
Hvis du ikke er så vild med feta, kan du også sagtens anvende en lidt mildere salatost.
Hvis du ikke er så vild med feta, kan du også sagtens anvende en lidt mildere salatost.