Kvalitetsuddannelse 

Officielt FN-mål: Sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring.

Mål-billede - 1/4 bredde

HVORFOR VERDENSMÅL 4? 

DAVA Foods co-sponsorerer Victory Nursery School i Moshi, Tanzania, sammen med organisationen FeEdAC; Feed and Educate African Children. Moshi er et område i Tanzania, der er karakteriseret ved fattigdom, alkoholisme og arbejdsløshed, men Victory Nursery School selv tjener som rollemodel i området og er anerkendt af lokale autoriteter.  
 
DAVA Foods valgte at støtte projektet grundet Håkan Persson, tidligere CEO i DAVA Foods Sweden, da han grundlagde FeEdAC. Dette sikrer et personligt engagement i og forpligtelse til projektet fra DAVA Foods, og der er direkte kontakt mellem skolen og DAVA Foods. Alle pengene går direkte til skolen uden administration eller mellemmænd.  
 
Victory Nursery School har en omtrent 50/50 fordeling af drenge og piger. Vi går meget op i at ikke diskriminere på køn. En del af dette betyder, at vi går meget op, at pigerne ligeledes bliver uddannede. Uddannelse til piger betyder meget, og håbet er, at uddannelsen vil være med til at sikre, at færre piger risikerer at blive barnebrude, blive udsat for omskæring og generelt får styrkede rettigheder. 
 

VI VIL

  • Bidrage til at alle børnene i før-skolen kommer i grundskole. Dette gøres ved en kombination af undervisning, leg og interaktion mellem børnene, som skolens uddannede lærere står for. Vi er ligeledes med til at sikre, alle børnene dagligt får et måltid, der inkluderer æg.

MÅL

  • Støt Victory Nursery School i deres arbejde med de ca. 100 børn i alderen 3-6 år. Vær med til at sikre, at alle børnene bliver gjort klar til grundskole. 
  • Sikre at alle 100 børn dagligt får et dagligt måltid æg og et kogt æg.
Boks 1/3 - Billede af Håkan og Victoria

Skolen åbnede i september 2014. På billedet ses Håkan Persson, tidligere CEO i DAVA Foods Sweden, og Victoria, som er daglig leder af skolen.

Boks 2/3 - Sikkerhed og dagligt måltid billede

Skolen sikrer børnene en daglig rutine, sikkerhed, forberedelse til grundskolen og et dagligt måltid.

Boks 3/3 - Dagligt måltid inklusiv æg billede

Hver dag får børnene et nærende måltid og et kogt æg.