Lækre jordbær med hvid chokolade 

Saftige røde bær med sprød hvid chokolade, perfekte til både tøseaften eller romantisk middag. 

 

DU SKAL BRUGE

Antal: 20 stk

Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Varm lidt vand op i en gryde, stil skålen over og smelt chokoladen langsomt ved svag varme.

Dyp hvert jordbær i den smeltede chokolade og stil dem på et stykke bagepapir.


Servering:
Lad chokoladen blive stiv inden jordbærerne serveres på et fad.

Serveres eventuelt med et glas hyldeblomstdrik.

SÅDAN GØR DU

Pisk sukker og æggeblommer godt sammen. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og pisk det sammen med massen. Tilsæt fløde og mælk og hæld massen op i fire forme – gerne små og runde. Bag formene i et kogende vandbad i cirka 35-40 minutter ved 125 °C til cremen har sat sig. Sæt formene til afkøling.

Ved servering drysses cremen med cirka 1 1/2 tsk sukker pr. form, som karamelliseres med en gasbrænder. Har du lyst til crème brûlée, men har du ingen gasbrænder, kan du stille formene i et koldt vandbad og karamellisere dem i ovnen under grill.