Græsk yoghurt med sprøde croutoner og hindbær

Denne lækre yoghurt er perfekt til både ugedage og weekender. Den er især godkendt til brunchbordet, når man gerne vil gøre det ekstra godt!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer 

8½ dl græsk yoghurt (eller drænet yoghurt naturel)

Croutons:
100 g smør
1 spsk sukker
2 spsk kanel
½ franskbrød

Hindbærkompot:
200 g frosne hindbær
100 g rørsukker

Pynt:
Mandelflager

 

SÅDAN GØR DU

Croutoner:
Skær franskbrødet i store tern på 2x2 cm uden skorpe. Varm smørret op på en pande med sukker og kanel. Rist croutonerne på panden til de er gyldne og sprøde.

Hindbærkompot:
Kom de frosne hindbær i en skål og hæld rørsukker over og lad det stå og trække, rør rundt i det med jævne mellemrum. Rist mandelflagerne på en pande.

Servering:
Server på 4 tallerkener: Yoghurt med lidt hindbærkompot og mandelflager.

Kanelcroutoner og friske hindbær serveres eventuelt i en skål ved siden af.