Lynstegt kalvecarpaccio

Er du vild med carpaccio, parmesan, hvidløg, citron og æg? Så har vi her et bud på den perfekte forret til dig. 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

300 g dansk kalvefilet/mørbrad
2 fed hvidløg
1 citron, saft og skal
2 spsk olivenolie
4 æg
1 bdt brøndkarse
1 bdt forårsløg
1 spsk pommesfritessalt
1 spsk grillkrydderi
50 g parmesanost

SÅDAN GØR DU

Fjern fedt og sener fra mørbraden. Pil hvidløg, og gnid det på kødet. Brun mørbraden af på en varm pande. Sæt kødet i ovn i ca. 12 minutter ved 200 °C.

Tag kødet ud, og lad det hvile på et bræt i 5 minutter. Skær det i skiver, og anret dem på et fad. Hæld saft og skal fra citron samt olie ud over kødet.

Steg æggene, klip karsen og fjern bund og top fra forårsløg og skær dem i tynde skiver. Fordel de stegte æg og forårsløg på kødet, drys karse, pommesfritessalt og grillkrydderi over – og til sidst høvlet parmesan.

Opskrift udviklet af Claus Holm.