Grillet aubergine med hummus

Grillet aubergine rullet omkring æg med hummus er perfekt som både snack, forret eller frokost. Udover at være vegetarisk er den propfuld af smag og charme. Prøv den nu og glæd hele familien med en smagsekslosion uden lige.

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Grillet aubergine:
1 aubergine
1 tsk salt
1 tsk. Olie
1 stk. Citron, saft og skal 
4 kogte æg, pillede og vendt med citronsaft og salt

Yoghurt: 
2 dl fed yoghurt
1 fint hakket skalotteløg
1 spsk. kold presset rapsolie
Salt og peber

Dansk hummus:
100 gram tørrede flækærter
1 dl kold presset rapseolie
syltede agurker 
gulerod
1 fed hvidløg, fint hakket
Lidt blandet friske finthakket urter
2 æg, hårdtkogt, afkølet og blommen pilles ud og deles i 2, bruges til at pynte med

SÅDAN GØR DU

Grillet aubergine:
Start med at varme en pande op, så den er brand varm. Kom lidt olie på panden og steg aubergine skiverne sprøde på begge sider, som er skåret  i ca.1 cm tykke skiver. Lad dem tørre lidt og kom lidt citron saft og skal på. Krydr med lidt salt.

Kom de kogte hakkede æg på auberginen og rul det stramt sammen

Yoghurt:
Kom yoghurt op i en lille skål, tilsæt løg og olien, og rør rundt i 15 sekunder, smag til med salt og peber.

Dansk hummus:
Flækærterne sættes i blød i ca. 20 minutter. Skift vandet og kog dem i ca. 20 minutter. Alt blendes herefter i 5 min, tilsæt olien i tynd stråle, til en lind konsistens, og smages til med salt.  Afpyntes herefter med æggene.