DAVA egg bites - lækre æggemuffins

Egg Bites er små, spiseklare æggemuffins. De har en cremet konsistens med en mild og rund smag af ost og fløde, der smagsmæssigt komplementerer ægget.

Egg Bites er en skøn tilføjelse til ethvert brunchbord, den lækre frokostsalat eller det hurtige aftensmåltid og kan spises sammen med årstidens grønt.

Egg bites kan spises både kolde og varme. De fås i to skønne varianter med henholdsvis ost og bacon og en vegetarisk variant med oliven, tomat og basilikum. Egg bites har et højt indhold af protein og er glutenfri.

Produktbillede

Hvad er det særlige ved egg bites?

Velsmag

Velsmagende

Produceret med frilandsæg

Produceret med frilandsæg

Glutenfri

Glutenfri

Kødfri

Kan anvendes som alternativ til kød

Mikroovn

Hurtige at lave – kun 2 min. i mikroovn!

Temperatur

Kan spises både kold og varm

Lækre opskrifter med egg bites - bliv inspireret

Når forretten skal være enkel og elegant, men stadig noget særligt: Prøv de lækre egg bites med oliven, tomat og basilikum med en let salat og spiselige blomster og croutoner.

Trænger din salat til at blive opfrisket? Prøv egg bites med bacon og ost til en let, lækker rød salat med bolsjebeder. Den er lige så pragtfuld at spise, som den er at se på!

Det behøves ikke være svært at lave en skøn salat to go. Prøv æggehvide egg bites med oliven, tomat og basilikum sammen i en salat med gule cherrytomater og rugbrødschips.

Sådan tilbereder du egg bites

Ovn

Ovn:
Steges ved 230°C alm. ovn/200°C varmluft i ca. 12 min.

Stegepande

Pande:
Tilsæt lidt smør og steg ved middel varme i ca. 3 min. på hver side til den er gyldenbrun.

Mikroovn

Mikrobølgeovn:
Varm ved 600 W i ca. 2 min.