Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

En mærkningsordning for at sikre god dyrevelfærd
Nogle af vores æg kommer fra udvalgte danske, økologiske ægproducenter, som er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse mærkningsordningen. Dyrenes Beskyttelse har deres eget regelsæt om bl.a. krav til plads og antal høner i alt, som alle landmænd under ordningen følger. Landmændene får kontrol af både DAVA Foods og Dyrenes Beskyttelse for at sikre, at alle regler overholdes, og dyrevelfærden blandt hønerne er høj.

På nuværende tidspunkt er det vores økologiske 'Gårdæg', der er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og er i fast sortiment.

Bakke + DB logo

Som normalvis gælder mærkningsordninger, betaler DAVA Foods ligeledes et beløb pr. æggebakke for at måtte anvende mærkningsordningen på æggebakken.

En eller to gange årligt kører vi en særlig kampagnebakke i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse for at sætte ekstra fokus på dyrevelfærd.

Hvad betyder ’Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse’?
Mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” findes på udvalgte fødevarer. Mærket anpriser æg, mælk og mejeriprodukter samt kød fra godkendte producenter af kvæg, svin, får, lam og fjerkræ. Det garanterer, at der er tale om produkter, som er produceret med høj dyrevelfærd. 

Læs mere om Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Nysgerrig efter at vide mere? Se mere på dyrenesbeskyttelse.dk og følg dem på de sociale medier.