Chinatown omelet

Helt enkel asiatisk inspireret omelet, som kan laves let på under 20 minutter. 

DU SKAL BRUGE

Antal: 6 personer

Omelet
12 æg

1/2 liter mælk
1 dl kogte ris
1 løg, groftrevet
1 fed hvidløg, fintrevet
Salt og peber
Smør til stegning
 
Topping
4 forårsløg, fintsnittede
1 rødløg, skåret i ringe
1 spsk soja
1 spsk madolie
1 tsk jordnøddeolie

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ris, løg, hvidløg, salt og peber. Hæld blandingen på en pande med smør og steg 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Bland alle ingredienserne til topping sammen. Skær omeletten ud i fire stykker, læg dem på hver sin tallerken og fordel toppingen ud over.

Tip!
Udskift evt. risene med kogte linser, bønner eller lignende.