Cheese Blintz

Lækre cremede crepes med bærkompot? Cheese Blintz er perfekte til en brunch!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer 

Dej:
2 æg
2 spsk vindruekerne olie
2 dl mælk
2 dl mel
½ tsk salt

Fyld:
100 g naturel flødeost 
100 g hytteost
1 spsk sukker
1 pasteuriseret æggehvide
½ tsk vaniljesukker

Bærkompot:
200 g skovbærblanding
100 g rørsukker
skal fra citron

SÅDAN GØR DU

Dej:
Pisk æg, olie og mælk sammen. Kom mel og salt i, pisk til en ensartet konsistens. Stil på køl i 30 minutter. Lav 8 crepes (pandekager), Sørg for at have bagepapir imellem.

Fyld:
Pisk æggehviden stiv og bland alle ingredienser i. Fordel fyldet på de 8 crepes, fold enderne ind og rul sammen. (Ligesom forårsruller) Frys dem i en ½ time.

Bærkompot:
Kog sukker, bær og citronskal op og lad det småsimre i cirka 10-15 minutter.

Tag de 8 crepes direkte fra fryseren, og steg dem gyldne i smør/vindruekerneolie på alle sider ved medium varme.

Servering:
Server Cheese Blintz lune med bærkompot til.