Hvem er protein særligt vigtig for?

Det korte svar er: Alle har brug for protein. Uanset hvilket køn man er, hvor man er i sit liv, eller hvilken form man har, så er protein vigtigt for kroppens ve og vel. 

Protein er vigtigt for alle, men dog særligt vigtigt for nogle bestemte målgrupper af mennesker. Det er for eksempel sportsudøveren, der ønsker at opbygge muskelmasse. Det er vigtigt for ældre mennesker for at sinke muskelnedbrydningen. Protein er byggeklodser til børnene. Protein er godt for forbrændingen for den, der ønsker vægttab. 

DIG MED EN AKTIV LIVSSTIL

Er du fysisk aktiv og træner meget, er det ekstra vigtigt med protein. Både før og efter træning.

Når du har gennemført et intensivt træningspas, sker der en stigning i proteinsyntesehastigheden i dine muskler i op til 48 timer efter træningens ophør. Dette modvirkes dog samtidig af en stigning i muskelproteinnedbrydningen. Derfor er det vigtigt at indtage protein, så muskelproteinbalancen samlet set bliver positiv. Dette er således af stor betydning for opbygningen af muskelmasse.

FOR SUNDE BØRN

Protein er af stor betydning for børns vækst og udvikling, idet det bidrager til at opbygge deres muskler og hjælper med at udvikle deres hjerner og knogler. Protein er med andre ord kroppen og hjernens byggesten, og disse byggesten har børn ekstra meget brug for.

Samtidig er mange børn kræsne og dermed ensidige i deres kost. Her er whitePRO™ meget let at bruge til at tilføre protein i måltiderne, da produktet er smagsneutralt og nemt kan tilføjes i de retter, børnene elsker.

Dig, der vil tabe dig

Protein har en gunstig effekt på din forbrænding og dit stofskifte.

Proteiner er den type næringsstof i fødevarer, der kræver mest energi at forbrænde, og det betyder en besparelse i dit kalorieregnskab. Indtagelse af protein bidrager desuden til, at din muskelmasse forbliver intakt eller sågar øges, selvom du taber dig. Grundet det høje indhold af protein i whitePRO™, kan produktet med fordel anvendes til at tilføre mere protein i måltider og drikkevarer.

En stærk alderdom

Når du bliver ældre, er aldring en uundgåelig proces. Det gælder særligt svækkelsen af dine muskler, hvilket du selv kan påvirke ved at motionere og spise sundt.

En del forskning peger på, at den aldrende muskel er mindre påvirkelig for proteinindtag end den yngre. Derfor skal ældre spise mere protein end yngre, hvilket umiddelbart kan være svært, da appetitten mindskes med alderen. Det betyder som udgangspunkt, at ældre ikke får nok protein.

Grundet det høje indhold af protein i whitePRO™, kan produktet med fordel anvendes til at tilføre mere protein i måltider og drikkevarer.