Ansvarligt forbrug og produktion
Officielt FN-mål: Sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer

HVORFOR VERDENSMÅL 12?
Ægs CO2-aftryk er lavt sammenlignet med andre animalske proteinkilder. Derfor arbejder DAVA Foods kontinuerligt for at reducere æggets miljøaftryk fra jord.
VI VIL
- DAVA Foods arbejder hen imod kun at bruge genanvendelig og bæredygtig emballage med udgangspunkt i den cirkulære økonomi
- DAVA Foods ønsker 'zero waste' - at være affaldsfri. Det betyder, at alle ressourcer skal sorteres og genbruges, genanvendes eller anvendes til alternativ energi.
- DAVA Foods vil minimere madspild i hele værdikæden med, blandt andet, optimering af vores procesudstyr og minimere brækage under transport.
- DAVA Foods vil reducere vand- og energiforbruget pr. producerede enhed.
MÅL
- DAVA Foods har reduceret sit madspild med 50 % før 2024
- DAVA Foods arbejder hen imod at kun bruge genanvendelig emballage i 2030
- Vand og energi er reduceret med 30 % i 2025 pr. producerede enhed