Vandbakkelser

Med flødeskum og syltetøj - haps, haps, haps!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Vandbakkelsesdej
4 æg
2½ dl vand
125 g mel
125 g smør

Fyld
Flødeskum
Syltetøj

Glasur
100 g flormelis
Vand

Pynt
Høvlet chokolade
Hakkede nødder

SÅDAN GØR DU

Vandbakkelser
Vandet bringes i kog og smørret smeltes heri. Melet tilsættes mens der røres kraftigt med et piskeris, indtil dejen er fast og glat. Dejen afkøles i ½ time.

Æggene piskes sammen i en skål og hældes i dejen lidt ad gangen. Dejen røres godt, indtil den er fast.
VIGTIGT: Dejen må ikke blive for tynd. Det vil sige, at når den er fast, skal du stoppe med at tilsætte mere æg. Hvis dejen bliver for tynd, vil vandbakkelserne ikke hæve flot op, når de bages.

Dejen fyldes i en sprøjtepose med tyl og spøjtes ud på bagepapir i små eller mellemstore toppe. Hvis du ikke har en sprøjtepose, kan en frysepose med afklippet hjørne også anvendes.

Bages ved 200 °C i 20-25 minutter til de er flot gyldenbrune. Ovnen må ikke åbnes under bagning, da vil kagerne falde sammen.

Servering
Flæk vandbakkelsern, når de er afkølet. Pynt overdelen med glasur, høvlet chokolade og nødder. Læg kagerne sammen med syltetøj og flødeskum.