Rødbedebøffer

Rødbedebøffer gør sig herligt som erstatning til en hakkebøf, når man forsøger at skære ned på kødet. Vi er særligt vilde med rødebedebøfferne i en burger og til en pariserbøf.
 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer


4 rødbeder
1 løg
2 fede hvidløg
200 g halloumiost (eller anden grillost)
1 tsk tørret timian
0,5 dl rasp
2 spsk olivenolie
4 æg
Friskkværnet sort peber

SÅDAN GØR DU

Skræl og riv rødbederne og halloumi-ost. Hak løgene fint. Tilsæt resten af ​​ingredienserne og bland det hele godt i en skål. Lad dejen hvile i cirka en halv time. Form bøfferne og anbring dem i et smurt fad. 
 
Steg dem i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
 
Tip!
Hvis du vil have opskriften glutenfri kan rasp sagtens erstattes til fordel for glutenfri havregryn.